AGO Motors - WebShop - Bike

Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Your terms and conditions of use

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy minél egyszerűbben megtalálhasd és megvásárolhasd a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő ígényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

 

Böngészés

Az áruházban rendelés feladása nélkül is tájékozódhatsz, nézelődhetsz. Ebben az esetben adataid megadása sem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthatsz termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha regisztráljod magad adataid megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetők, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválaszd azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát alakítottunk ki, igyekeztünk mindent áttekinthetően csoportosítani. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kapsz. Itt választhatsz a termékek közül, és eljuthatsz a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található. Itt megtalálható az ár is, illetve kosarába tehető a termék.
Amennyiben szeretnél más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhetsz tovább.

 

Megrendelés elküldéséhez regisztráció szükséges.


FőoldalFőoldal

Keresés

Kosár  

(üres)